Så bra.

Jag är en riktigt dålig bloggare just nu. Det beror dels på att dagarna har varit så sköna och lata att jag inte orkat, dels på att det inte funnits något desto mer att skriva om. Ikväll har jag och den finaste sambon i världen sett Inception, filmen vi missade på bio, men som vi nu hyrde. Den blev dessutom den första filmen jag såg i bluerayformat hemma. Tekniken och filmen var något i hästväg. Som så många gånger förr då jag kollar film så uppenbarar sig skådespelare som jag vill placera någon annanstans. Så även denna gång. Tom Hardy, som spelar Eames i Inception, spelar också Janovec i Band of Brothers.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s