Sidospåret på annandagen.

I julaftonens VBL intervjuades folk om året som gått och vad det nya året kommer att föra med sig. Två personer, Oscar Ohlis och Sam Jansson, fick frågan om vem av Mikko Ollikainen, Joakim Strand och Marcus Beijar som kommer att göra det bästa riksdagsvalet. Ohlis svarade att han hoppas att både Strand och Ollikainen blir invalda, medan Jansson höll på Strand. Realistiska gissningar? Javisst. Samtidigt är det förbannat skönt att slå ur underläge. Man har ingen press på sig heller om man inte tillhör förhandsfavoriterna. Fortsatt god fortsättning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s