Vintern, den vintern.

Jag brukar tycka att den ena vintern inte är den andra lik. Så värst lik fjolårets vinter är inte den pågående heller, skillnaden är snön. Den kom tidigt i år. Kölden kom också den tidigt, men med tanke på fjolårets minusgrader är man smått härdad. Boven i dramat just nu är blåsten. Det blåser onödigt hårt, varpå det känns ännu kallare. Valmet 502 fick pinas igång med både kallstart och motorvärmare inför vedkapningen idag. Nu är förådet fullt. Nu får det bli hur kallt som helst, nästan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s