Uppdragen.

Kvällens agenda består av ett kort möte med samkommunstyrelsen för Vasaregionens idrottshallar, mat och en hockeymatch. Glamoröst så det förslår. Nu är jag inte den som är den, jag har inget alls emot hockey överlag, men just ikväll hade jag hellre stannat hemma. Sport möter forna ligalaget TuTo från Ņbo på Kopparöns is klockan 18.30. Jag har inte alls följt med turerna i Sport denna säsong, men vet att Kim Nabb gör comeback just idag. Jag vet också att jag ska se Rangers – Manchester United på tv som avslutning på den här kvällen. Jag längtar redan dit, till soffhörnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s