Kvar på hemmafronten.

Samtidigt som en mängd politivasaner är på väg till St Petersburg sitter jag snällt hemma i fagra Ŗsterbotten. Anledningen till att jag inte är med på resan är egentligen den att jag ska delta i SFP:s kampanjöppning i Jakobstad på lördag. Dessutom lockade inte björnen i öst så där väldans mycket, varför vet jag inte riktigt. Idag ska jag förhoppningsvis hämta mina upptrycka visitkort och lite annat kampanjmaterial. Detta för att vara fit for fight på lördag. Då är ni välkomna hit, för att träffa världens bästa parti, bland annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s