Uppgjort på förhand.

I Finland har det handlat om tre spelare. Sami Hyypiä, Jussi Jääskeläinen och Jari Litmanen, när man har diskuterat vem som ska vinna pris som årets fotbollsspelare. Det har i slutändan blivit antingen Hyypiä eller Litmanen. I Sverige finns det bara en kandidat. Det är uppgjort på förhand. Han heter Zlatan Ibrahimovic, är 29 år och representerar Milan. Det är han som får Guldbollen ur Lars-Ņke Lagrells hand ikväll. Det finns helt enkelt ingen annan. Att ge bollen åt en spelare som Kim Källström eller Pontus Wernbloom sänker statusen och anseendet. Zlatan är bäst i Sverige och en av världens bästa spelare. Får han inte Guldbollen har Lagrell & Co ännu en anledning till att lägga ner hela galan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s