Nöjder, glader och lite trötter.

Får säga att jag är rätt nöjd med min fredag så här långt. Jag hade, tillsammans med två medstuderande, ett mycket givande möte med prorektorn och direktören för Ņbo Akademi i Vasa. Vi fick löfte om att akademin bättre ska se till att den så kallade tysta datasalen ska vara just tyst. Därtill hoppas vi att undervisningen ska kunna koncentreras till en klass, och inte spridas ut. Efter mötet skrev jag min första tent på ett halvår (det är rätt länge det) och kunde, efter dryga en och en halv timme, konstatera att det troligen gick vägen. Tenten följdes av en hel halv evighet i Citymarkets evinnerliga kassaköer, en länk och en god fredagsmiddag. Nu är jag nöjd, glad och en aning trött och funderar på om jag ska orka masa mig iväg till Havtornen på valvaka. Om inte annat tar jag helg. Imorgon tänder jag ljus på gravgården och minns mina kära som inte är med längre. Samtidigt firar jag svenska dagen. Gör det du också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s