Vänsterhänt.

Spelade badminton idag, i dryga timmen och prövade efter tre set på att spela med vänster hand. Det gick så där. Eller, det gick inte alls egentligen. Dels har jag långt ifrån samma styrka i vänsterhanden, dels ville jag bara byta hand, automatiskt. Sambon var något vassare på att spela med fel hand, kan vi säga. Annars var vi rätt jämna och ringrostiga. Nu inväntar vi Champions League på tv och gläds åt kandidatläget i riksdagsvalet. Det klarnade en del ikväll..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s