Han orkade.

Begav mig ut på kvällslänk iförd sambons IFK-dräkt för att visa vilket lag som ligger närmast hjärtat. Länkade ner mot Metviken och över pappersbron bara för att känna att benen och flåset funkade bra. Genom Vöråstan, förbi gamla busstationen, över viadukten och fram längs Stationsgatan bar det. Flåset var fortfarande gott och benen ville också springa vidare. Det blev Korsholmsesplanaden fram till Skolhusgatan och hem. Jag orkade. Det var skönt. Det var ett tecken på att jag har någon form av grundkondition. Härifrån och vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s