Hemsidan.

Efter många om, men och tvekanden så har jag bestämt mig för att lansera en egen hemsidan. Fördelarna vann sist och slutligen ganska klart över nackdelarna när jag började resonera på allvar. Hemsidan kommer att byggas under den kommande månaden och lanseras innan jul, är det tänkt. Anledningarna till att jag skaffar en ny egen hemsida är flera. Dels får jag ett ställe som samlar info, debattinlägg, åsikter, cv:n och annat. Dels får jag en hemsida som kan leva vidare och bli min fasta punkt på nätet, även efter valet i vår. Antagligen kommer den här bloggen att rikta in sig på det personliga i mitt liv, medan politiken flyttas till hemsidan. Vi prövar oss fram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s