Idrott är livet.

Egentligen är jag ingen större tennisfan, men när SVT levererar klassmatcher på bra sändningstid och med proffsiga kommentatorer och programledare så tackar jag inte nej. Världens genom tiderna bäste, (hårt för mig att säga, som dyrkade Pete Sampras) Roger Federer, blåste Taylor Dent av banan. Robin Söderling bombade bort Benjamin Becker i två raka. Lägg där till att Jarkko Nieminen är klar för kvartsfinal. Det kan bli en intressant helg, med både engelsk ligafotboll och tennis. Idrott är det bästa som finns.

2 tankar på “Idrott är livet.

    • Hej du, Anonym. Imponerande att det fortsättningsvis inte går att skriva ut ett namn då man kommenterar. Björn Borg och John McEnroe ÄR stora namn inom tennisen, men de spelade också tennis då sporten inte var lika global som den är idag. Borg har 11 granslamtitlar, men vann varken i Melbourne eller i New York. McEnroe har också 11 titlar, men vann aldrig i Paris eller Melbourne. Sampras har 14 Grand Slams och 286 veckor som världsetta. Dessutom spelade han under en tid då tennisen hunnit längre. Därför är han störst för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s