Märkligt.

Något man lär sig med tiden är att de mest ofattbara saker kan inträffa. Idag hände detta. Helt ofattbart. Jag har varit med om en eldsvåga som tog en UF-lokal. Känslan idag var inte så bra den heller. Lyckligtvis räddades min farbrors hus. Elden tog ett rum och vatten- och rökskadat blev det, men huset står kvar. Många års arbete gick till spillo, men med tanke på hur det hade kunnat sluta så får man ändå säga att det var tur i oturen att det gick som det gick. Någon Oktoberfest orkade jag inte med idag. Dels är jag ordentligt förkyld, dels har huvudet varit fullt av annat idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s