Avgå FMI!

Var är snön? Var är drivorna? Var är minusgraderna? Meteorologiska institutet och lokaltidning slog på stortrumman igår och utropade detta till en stormens dag. Hittills har det mest kommit en mindre mängd regn. Bara för att jag skriver detta kommer det att vräka ner ikväll, när jag ska bege mig hem från budgetseminariet i Smedsby. Det garanterar lagen om jävlighet. Budgetseminarie ja, Korsholms kommande fyra år som kommun avrundar dagen. Hurra, hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s