Vägra ha kostym.

Det är tydligen International Suit Up Day idag. Det är, som så mycket annat här i världen just nu, ett nätfenomen (rätta mig om jag har helt fel). Som den sanna kärringen mot strömmen så har jag icke kostym idag. Varför? Därför att det inte ska behövas fler temadagar. Allra minst vad det gäller kläder. Kostym har man om jobbet eller situationen kräver, inte för att någon på andra sidan Atlanten får för sig att skapa en sådan dag. Dessutom bär jag kostym tämligen ofta i alla fall, det känns inte helt rätt att strosa runt i den en vanlig onsdag ”bara för att”..

4 tankar på “Vägra ha kostym.

    • Jo, absolut, om man tycker att det är skoj så varsågod. Själv är jag så självgod att jag tycker att jag bjuder på mig själv tillräckligt ändå 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s