Kalla fötter.

Det har tydligen blivit höst här i Vasa också. Tydligaste tecknet är att fötterna vägrar bli varma efter en så pass lång promenad som 200 meter. Sedan hade någon stolle glömt upp fönstret på kontoret också. Det hade alltså blåst in friska vindar från syd i tre dagars tid. Samme stolle envisas med att inte köpa nya skor, han springer runt med tygskor på fötterna. I oktober. Stollen har också mage att beklaga sig i ett blogginlägg. Stollen får kalla fötter i dubbel bemärkelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s