Dagens respons.

Det tog fram till kvällen, eller låt oss säga eftermiddagen, innan den första och hittils enda negativa kommentaren om min insändare i dagens VBL dök upp. Den kom inte från helt oväntat håll, även om jag kanske hade sett lite mer sparsamma kommentarer. Jag fick höra att jag skrivit en riktigt dålig insändare då jag skrev att jag efterlyste mer samtal mellan berörda parter och att jag tyckte synd om skolbarnen som inte får åka på Stafettkarneval. Jag hade kanske inte kallat någon annans insändare för dålig, snarare rör det sig om olika uppfattningar och åsikter. Med tanke på den respons jag fått tidigare under dagen så väger eftemiddagens kommentar mycket lätt. Jag har skrivit dåliga insändare i mina dagar, det erkänner jag villigt. Att dagens skulle vara det håller jag inte med om. Jag säger min åsikt och står för den.

2 tankar på “Dagens respons.

    • Absolut inte, hade det varit en öm tå så hade det nog hörts på ett annat sätt. Noterbart är ju att det verkar finnas en hel del ömma tår här och där då man läser kommentarerna här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s