Förbannat säker.

Efter kvällens träff på kretskansliet är jag än mer säker på att jag sitter i rätt båt och att det jag gör är det rätta. Jag är en del av ett fantastiskt lag, det har jag sagt förr. Samtidigt är jag också medlem av ett fantastiskt ungt lag. Jag blir än mer säker på att SU har det som krävs och ett bra koncept inför riksdagsvalet 2011. Jag är förbannat säker på att jag går rätt väg, och samtidigt tacksam för det stöd jag har. Det är trots allt otroligt roligt att vara politiker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s