Givande dag.

Sex timmar jobb, infomöte om utbyggnaden av vårdplatserna vid HVC i Smedsby, fullmäktigemöte och ett riktigt roligt eftersnack. Det är min torsdag det. Vi kommer, om planerna håller, att få en väldigt fin och funktionell hälso- och vårdcentral. Vi återremiterade inte slaskärendet, men debatterade en hel del. Några mindre väl valda uttalanden om en statlig myndighet var det som gav smolk i bägaren ikväll. Orden kunde ha varit lite bättre valda, om vi säger som så. Jägarsmörgåsen på Vallonia var god och umgänget helt fantastiskt. Jag gillar det här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s