Min vän lillördagen.

Lön i kvadrat, en intressant (men samtidigt lite märklig) lunch, mycket uträttat i jobbet och en riktigt skön länk i regnet gjorde min dag idag. Det har varit en av de bättre vardagarna på länge. Det här med att länka är ack så mycket lättare och trivsammare om man är två. Idag var Malin med på en tur runt Metviken. Det här med att länka är riktigt trivsamt, bara man kommer sig för. Jag ger inte ett dyft för ett evigt rännande på gym eller för människor som predikar HUR man ska göra för att komma i form. Ingen annan känner någon annans kropp eller hur den fungerar. Man känner sina egna begränsningar och vet, innerst inne, vad som är bäst för en själv. Just nu ordinerar min kropp soffsittande och Champions League på tv. Den känner att den är värd det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s