Avspark i finrummet.

Ikväll sparkar den finaste av europeiska fotbollsturneringar igång. Champions League inleds med åtta matcher runt om på kontinenten. Manchester United inleder marschen mot London (finalen spelas där den 28 maj) på Old Trafford mot Glasgow Rangers, laget som Sir Alex spelade för mellan åren 1967 och 1969.

  

United ska inte ha några som helst problem att ta sig vidare från gruppspelet. Varken Rangers eller turkiska Bursaspor ska utgöra några större hot. Valencia, det fjärde laget i gruppen, har inlett La Liga bra, trots att man  gjort sig av med både Silva och Villa. Spanjorerna blir förmodligen det lag som  följer United till åttondelsfinal.

  

Annars innehåller  transportsträckan  som går under namnet gruppspel några större attraktioner. Milan möter Real  Madrid i sin grupp, medan Bayern München tar sig an Roma. Spänningen blir större den 17 december, när åttondelarna lottas.

  

Tills dess ska man väl hinna se en som annan match. Förutom United så spelar bland annat Barcelona  mot Panathinaikos ikväll. Det är tur att det finns streams här i världen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s