Otur i spel.

Varken Liverpool eller MyPa behagade vinna idag och därmed gick min långenkupong om intet i afton. Att döma av den första halvlek jag såg i den förstnämnda matchen så ska Hodgsons mannar vara riktigt nöjda med en poäng. Pepe Reina hade fullt upp och stod för ett par svettiga parader. MyPa borde ha kunnat ta tre poäng borta mot KuPS men fick tvenne utvisningar emot sig. Kvällen som sådan avrundades annars ett stenkast bort, hos fröken Haagensen. Det var betydligt mer angenmämt än resultatläsningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s