Förvånad.

Ibland förvånas jag över mig själv. Idag gjorde jag det när jag stöpslade i min externa hårddisk och ögnade igenom de låtar som finns sparade där. Majoriteten härstammar från åren 2003-2007, de där åren då man var som mest ivrig med att ladda ner (ja precis, en sådan praktskandal man gjort sig skyldig till) musik. Pink, Carlene Carter, Rockfolket, Dr Feelgood och andra pärlor trängs bland Lars Winnerbäck, Blink 182, Meatloaf, Kiss, Papa Roach och Sum 41. Värst är annars de otagliga remixversionerna av svenska hits. Det blöder ur öronen när man lyssnar på vissa av dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s