Entusiasm och intresse.

Ibland överträffar man nog sig själv. Beger man sig till Kvevlax i regn och åtta plusgrader för att se Kuffen – Kiisto i herrarnas division fyra så finns det ett par olika förklaringar. Man är galen, utan sysselsättning eller riktigt, riktigt fotbollsbiten. Jag tror att jag är en kombination av de där tre. Lite galen måste man vara för att åka. Sambon spelade egen match i Vörå och så var det ju det där med fotboll då. Det finns ju inget bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s