Två små steg på vägen.

Idag damp två häften ner i brevlådan hemma i Karperö. Två häften med titlarna Att vara fotbollsdomare och Fotbollens träningsguide för domare. Svenskar kan det där med att producera bra litteratur. I Finland finns inget motsvarande att få tag på. I Sverige fanns det en hel webbshop med litteratur. Det är knappast något som gör mig till en ultimat domare, men de kan vara steg på vägen till att bli precis så bra som jag vill bli. Lite tips har ju aldrig skadat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s