Helgen som var.

En fantastiskt trevlig helg är till ända. Gårdagen inleddes med att jag begav mig ut till Värlax, dit David och Mika anlänt med båt under natten. Herrarna hade kommit från Malax och sov över natten på Värlax. Lördagen spenderades i bastun, bland höga vågor och inomhus, lyssnandes på sjövädret och spjutfinalen i radio. Söndagen har fört med sig den första division 2-matchen som assisterande på fyra år. Det var baske mig på tiden. Dessutom är det inte alla gånger man får äran att döma med en före detta FIFA-domare. Matchen gick bra, även om spelkvaliteten var tämligen låg.
Nu tar vi kväll och hoppas att Petteri Lax har krut kvar i längdhopparbenen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s