Låt fantasin flöda!

Fotbolls-VM må vara över, men upptakten inför den kommande engelska ligasäsongen är i full gång. Favoritlaget Manchester United befinner sig som bäst på en tränings- och pr-turnè i USA. Trots att man spelar ett antal träningsmatcher så är det nog uppmärksamheten kring laget som är viktigast.

  

ńgarna, den av United-fansen hatade Glazer-familjen, är amerikaner och vill förstås sprida reklam om just sitt lag på andra sidan Atlanten. Att United, precis som så många andra lag idag, är skuldtyngda, gör att varje sponsormiljon är extra viktig.

  

Lagom till säsongsstarten så startar också Premier Leagues största fantasyspel på nätet. Det finns här, ifall ni undrar. Spelet går ut på att plocka ut ett lag, bestående av 15 spelare, för en begränsad summa pengar. Dessa spelare får poäng utgående från hur pass bra spelarna presterar på riktigt i ligaspelet.

Fjolåret blev ett fiasko för mig, jag ledde min liga efter första omgången, för att sedan dala nedåt. Nu satsar jag på van der Sar i målet, Terry som mittback, Lampard som mittfältsankare och Rooney på topp tillsammans med Defoe. Bland annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s