Hetast i sommar.

Morgondagen kan bli sommarens hetaste dag, så här långt alltså. Givetvis är det den dagen som står inplitad på mitt WFC-schema. Två matcher på travbanan och tre på MTV ska betas av. Det ska väl slarva och gå, men med tanke på fjolårets solsting så gäller det nog att ta det försiktigt.

  

Mina fötter och ben gjorde mig påmind om att jag inte tål att springa på hårda planer med dubbskor. Det fick mig att köpa ett par sådana här. Adinova. Utan dubbar. Konstgrässkor, med andra ord. Kändes behagliga på foten och ganska ”lättsprungna”. Med viss risk för skavsår så ska de testas imorgon.

  

Förutom de där fem matcherna imorgon verkar det bli en hel del matcher även kommande vecka. På måndag dömer jag FC Kuffen – SuSi YB i Kvevlax, på onsdag springer jag på linjen på FC KoMu – Sporting Kristina och på torsdag dömer jag I-JBK – Norrvalla FF i damernas division II.

  

Det kan bli en division sex-drabbning på tisdag också, men det ser destomer osäkert ut. Benen kan med säkerhet kännas ganska så sega på torsdag.

  

Tyskland är annars i semifinal i VM, om någon nu missade utklassningen de bjöd på idag. Argentina hande inget att sätta emot, absolut ingenting. Nu får man hoppas att de tar Spanien av bara farten (som ju lär slå Paraguay ikväll). En final mellan Holland och Tyskland skulle ju smälla ganska så högt det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s