Håhhå jajjaa.

Inkorrekt rubrik, denna måndagskväll på Skolhusgatan. ńr hemkommen efter vad som blev en lång dag. Jobb 12-20 följt av linjedomaruppdrag i Smedsby. Kuffen föll med 2-0 mot VäVi. Orättvist kan tyckas, då Kuffen var det bättre laget.
Egentligen borde man ta natten då mognadsprovet ska skrivas imorgon. En hockeymatch i Tyskland stör dock nattsömnen, än så länge. Finland möter hemmanationen och leder nuläget med 1-0. Det var ju jag som inte skulle bry mig om VM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s