Vädret och jag.

Det slår aldrig fel, kombinationen dåligt väder och söndagsjobb slår aldrig, aldrig fel. Förra veckan såg det likadant ut som idag, med undantaget att regnet/snön då vräkte ner. Idag ser det marginellt bättre ut, men jag betvivlar att det är speciellt många som ska handla morsdagsrosen idag.
Finland åkte på storstryk, 4-1, mot Danmark i hockey-VM. Det var oskojat den sämsta insatsen jag sett hockeylejonen göra. Det var sämre än semifinalförlusten mot USA i OS, så förbaskat dåligt var det. Nu väntar två svåra matcher, Tyskland i Köln (där 18000 tyskar lär stöda de sina) och just USA i sista gruppspelsmatchen. Vill det sig illa spelar de våra kvalserie.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s