God tvåa.

Manchester United blev tvåa i Premier League, en poäng efter de värdiga mästarna Chelsea. Det är så klart bittert att konstatera att ligan förlorades i och med ett felaktigt mål på Old Trafford i början på april, men Chelsea har varit ett bättre och mera jämnt lag sett över hela säsongen. United hade sina chanser.
Hemmamatchen mot Chelsea var en, 0-0-matchen borta mot Blackburn och förlusten borta mot Burnley i höstas är alla matcher som i slutändan kostade Ferguson och de röda titeln. Chelsea hade inte de där djupa svackorna, utan delade upp sina dåliga matcher under hela säsongen. Läg där till att de blå har en bredare trupp.
Det blir spännande att se vad Sir Alex hittar på i sommar. Någon lämnar och någon kommer, så brukar det alltid bli efter ett mindre bra år. Berbatov, Anderson och Foster ligger alla löst till, men får inte Ferguson in en anfallare som kan göra 20 mål per säsong i sommar så blir Berba kvar.
Mittenmittfältet är ingen position som står tom i United och Anderson har inte alls lyckats i år. Foster är ingen världsmålvakt och absolut ingen efterträdare till van der Sar.
Nu glömmer vi Premier League och ser fram emot VM. Sommarens stora fest sparkar igång den 11 juni, då Sydafrika möter Mexiko. 32 dagar kvar, med andra ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s