Back home.

Typ sisådär 600 km i bil och ett antal timmar på IKEA i Reso (notera svenskan, notera svenskan) gör att jag känner mig ganska mosig, både i benen och huvudet. Det tar på att köra Björneborgsvägen fram och till baka, tristare får man nog leta efter.
Hur som haver, vi fick en del handlat idag, vi som skulle ner och ”se om vi hittar nått”. Ett köksbord, ett par pallar, en lampa, förvaringslådor och gardiner fanns med i bilen hem. Vi kom undan med 150 euro per person, vilket jag tycker är förmånligt.
Har aldrig förstått hypen kring IKEA och kommer nog aldrig att förstå den heller. Det som tilltalar mig med Kamprads livsverk är att man hittar saker och ting billigt och att man hittar det mesta under samma tak. Därmed inte sagt att man behöver tokhandla så fort man stiger in i huset 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s