Att deklarera.

Idag lämnade jag in min slutliga skattedeklaration. Hade filat på den förr, men fyllde i de sista uppgifterna nu. Eftersom jag får tämligen mager skatteåterbäring (det gick i princip plus minus noll) så yrkar jag (som vanligt) på ersättning för resekostnader, vilket jag tycker är en väldigt bra sak.
Nu har jag inte så enormt långt till vare sig Prisma eller banken i Kvevlax, men det blir ju likväl en hel del kilometrar under året. Självrisken drar ju förstås ner på den slutliga ersättningssumman, men man får likväl en extra slant ifall Skatteverket ser med blida ögon på ens yrkanden.
Att deklarera via nätet och logga in med bankkoder är dessutom väldans bra. Mera sådant önskas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s