Kandidaten och cykeln.

Nu, exakt nu, har jag beslutat mig för att sätta slutlig punkt för min kandidatavhandling. Har ändrat den efter de instruktioner jag fått och försökt strukturera upp den efter bästa förmåga. Det får räcka nu. Det blir bara snömos av allt om man börjar röra om för mycket i det hela.
Martin Norrgård är, för den som inte visste det, en hejare på att sälja idrottsprylar. Ifjol sålde han världens bästa löpskor åt mig. Ni vet, dom här. Idag fick han mig i princip övertygad om att köpa en cykel. Jag tänkte göra det redan ifjol, men sommaren 2010 ska bli en sommar i motionens tecken (om det inte regnar, host host). Därför är jag i behov av en ny cykel. Min pappas farmors från 50-talet duger nog, men det finns smidigare och bättre. En Kona av årets modell är det hetaste alternativet.
Nu blir det fotboll, i Storviken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s