Regnig majpremiär.

Just precis exakt idag skulle jag inte vilja vara ballongförsäljare. Med tanke på att ballongerna kostar kring 20 euro styck nu för tiden och med tanke på att skyarna har öppnats över Vasa så är det ingen direkt lockande tanke. Ņ andra sidan är det ingen lockande tanke att sälja utemöbler och grillar idag heller, det lär inte bli någon enorm rusning till jobbet idag.
Gårdagen förde med sig många skratt och kära återseenden. Många av de som jag inledde studierna tillsammans med hösten 2006 var på plats hos Calle. Många andra dök också upp och kvällen blev väldans lyckad. Duktig som jag var traskade jag hem vid 22-snåret och stöp i säng. Nu ska jag jobba sex timmar och därefter inleda ledigheten. Sju dagar ledigt it is!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s