Puh.

Sju dagar ledigt, sug på den. OM nu inte någon går och blir sjuk. Det ska vara extremt för att jag ska slita mig från den här lediga veckan, EXTREMT. Dagen har gått åt, på något konstigt vis. Har tillsammans med sambon funderat ut tänkbara reklamprylar och broschyrversioner till valet. Det finns nog idèer kan jag lova.
Den 16 maj ska jag presentera mig själv på kretsstyrelsens nomineringsmöte. Det ska ta tio minuter och man ska sälja sig själv som kandidat. Det lär nog krävas en hel del övning och tanke bakom mitt anförande. Dock är det ganska så uppskissat redan nu. Jag tror att det kan bli bra, och kanske lite provokativt. Vem vet.
Nu ska jag avrunda. Konstaterar att Poets Of The Fall gör grym musik, pustar ut och ser framemot VIFK:s seriepremiär på konstgräset i Smedsby imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s