Ja eller nej.

Jag fick som bekant (eller så inte) ett köpkort av mor till födelsedagen. Tanken var och är fortsättningsvis att jag ska handla kläder. Nu är frågan bara vad jag skall handla i klädväg. Egentligen hade jag mer än gärna köpt en till kosytm. Jag äger två, en svart och en grå. Den grå är den jag använder mest. Skulle gott kunna köpa en mörkblå eller en ny svart, men samtidigt är det lite tudelat. Köper jag en kostym köper jag något jag inte kan ha till vardags. Nog för att jag kommer att använda den rätt ofta, men kanske inte lika ofta som en skjorta, ett par chinos eller en tröja. Så, kostym, ja eller nej?

4 tankar på “Ja eller nej.

    • Hej du! Varför så bitter? Så fort det ska kommenteras så är det av det surare slaget. Nu råkar det sig som så att jag använder kostym i både jobb och på möten, vilket blir ganska så ofta, och ganska så många gånger per år. För MIG skulle det alltså vara vettigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s