Dagen som idag.

Ids inte börja räkna upp alla kufiska textrader i Pugh Rogefeldts Dinga Linga Lena, det kan få räcka med rubriken idag. Dagen som idag har varit lång, och började när klockan ringde 7.15 imorse. Kandidaten ska justeras, men den fick inte så mycket ris som jag trodde. Eller, säg så här, den fick annat ris än jag trodde den skulle få. Dock så vet jag vad som ska ändras, så det ska nog gå att ordna kommande vecka. Ņtta timmar på Prisma gör också sitt. ńven om det inte händer så mycket. Det känns att man har varit igång 15 timmar. Det känns också bra med en svaler bredvid världens bästa tös. Det känns bra med att dagen som idag är slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s