Nyheter.

För det första är jag riktigt trött. Det är kanske ingen nyhet. För det andra så har det dykt upp lite news idag. Jag ska medverka i Radiohuset på Radio Vega på torsdag. Vi ska diskutera riksdagsmän, deras löner och pensioner. Ratta in den andra finlandssvenska kanalen på torsdag, med andra ord.
På lördag befinner jag mig på Ŗsterbottens stormässa tillsammans med bland andra partiordförande Wallin. Mellan klockan 10-15 står jag i SFP:s monter och diskuterar val och politik.
Innan dess hade jag tänkt lämna in kandidaten och jobba lite också. Innan dess ska jag sova. God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s