Veckan som kommer.

Imorgon ska hästsporten i Vasaregionen avhandlas igen, det börjar närma sig slutet av april, då resultatet ska presenteras. Just nu vet ingen vart det lutar, och för egen del hoppas jag att vi når något resultat imorgon. Det ska jobbas också, kommande vecka. Torsdag och lördag är lediga dagar i en annars kvällsskiftsdominerad vecka.
På fredag ska kandidaten vara inlämnad. Tänkte lämna in den med någon dags marginal, bara för att få den ur världen. På lördag deltar jag i Ŗsterbottens stormässa i Botniahallen, tillsammans med bland andra partiordförande Wallin. Det ska pratas politik och riksdagsval i SFP:s monter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s