Dygnsrytmen.

Egentligen är det rätt bra att ha börjat jobba redan nu. Som jag tidigare skrivit så får man ju eld i baken med kandidatskrivandet, men man återfår också en förlorad dygnsrytm i och med att man har morgonpass nu som då. Det betyder att man inte kan lägga sig hur sent som helst, och inte heller stiga upp hur sent som helst.
Man känner sig pigg när klockan är 10, och man känner sig väldans nöjd efter en arbetsdag som slutar där kring 16-17-tiden. Nå, bara för det så har jag två kvällsskift på kommande. Dock så tror jag att de lyckas ganska bra, med tanke på att jag får sova imorgon (ojdå, vad skrev jag) och med tanke på att den pälsmössa till hår jag har på huvudet ska bli lite urtunnad.
Positiva saker i allmänhet:
  • Jag fick mina nya Converse idag. Smidigt och galant, hem i brevlådan. Brunt omslagspapper ala USA.
  • Bloggens utseende har fått sig ett lyft, tack till bland andra Linn för det!
  • Jag är med i Radio X3M på lördag, där kring 15.40. I Veckoslutskommittèn. Med Ted och Nicke. Missa inte det!

Något som inte är så positivt är Uniteds match mot Bayern ikväll. Jag har en ganska så urusel magkänsla. Det är bara att hoppas att det slår fel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s