Snål schlager.

Ska man tro på spelbolaget Unibets odds så är Israel, Azerbajdzjan och Tyskland favoriter till att kamma hem årets upplaga av Eurovision Song Contest. Ni vet, den där tävlingen där Finland antingen ställer upp med Jari Sillanpää med änglavingar, monster, eller Marion Rung.

Israel är det land som har störst chans på segern, enligt Unibet. Man får 3,00 gånger pengarna ifall Harel Skaat vinner. Azerbajdzjan ger 3,50 gånger pengarna medan Tyskland ger 4,50.

Norge då, Jenny? Jo, seger för Didrik ger 10,00 gånger pengarna, fjärde lägst odds av alla 39 bidrag. Sveriges Converse-bidrag ger 15,00 gånger pengarna (vilket jag tycker är lite), medan Finlands barfotaelände ger 100,00 gånger pengarna vid seger. Det är i det snålaste laget, tycker jag. Det finns inte en chans i världen att Kuunkuiskaajat vinner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s