Nominerad.

Så var man då nominerad. Till riksdagsvalet. Ett val som hålls söndagen den 17 april 2011, tre dagar efter att jag fyllt 24 år.

Nu är det ju inte så klart som det låter.

SFP:s kretsstyrelse i Österbotten ska fastställa kandidatlistorna, först i maj och sedan på ett kompletterande möte i höst. Troligtvis och förhoppningsvis godtas kandidaturen då. Det blir trångt om saligheten i Korsholm, om herrarna Gädda och Luther också ställer upp, vid sidan om Lasse G och undertecknad.

Nu tror och hoppas jag att jag har flera trumfkort på hand, där åldern kanske är det främsta. Det behövs yngre förmågor som lockar de unga och kanske främst förstagångsväljarna till urnorna i april 2011.

Nu inväntar vi kretsens bekräftelse, sedan börjar vi planera och fundera.

2 tankar på “Nominerad.

    • Respekterar åsikten och tackar för att du läser min blogg. Dock så skakar jag det av mig, i och med att du dels inte kan använda något annat än en synonym och dels därför att jag inte håller med. Visst i världen hade jag kunnat vänta och visst är det annat än ett kommunalval. Däremot är jag av åsikten att om man inte vågar så vinner man inte heller. Dessutom finns det inget som säger att jag inte skulle vara uppgiften mogen, det finns yngre förmågor än jag som kandiderat i riksdagsval. Någonstans och någon gång ska man börja. Jag ställer upp i riksdagsvalet 2011, det är väl underbyggt och övervägt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s