Snabb resumé

Så var då ännu ett Pampas till handlingarna, i alla fall för egen del. Den 18:e nationaldagen i ordningen har just avrundats i och med sillizen i Smedsby UF. Den var helt okej, liksom veckan i övrigt.

Jag har upplevt tre hela nationaldagar nu, och har svårt att ranka dessa. Den första smäller alltid högt. För min del var det 2008. Allt var nytt och människorna man såg då hade man inte sett på väldans länge, beroende på att år 2007 tillägnats Dragsvik. Ifjol arrangerade jag och mina maffiakompisar det hela.

Det smäller nog allra högst. Okej, vi fick inte ta del av festen på samma sätt som alla andra, men blotta tanken att det kom över 1500 personer till Vasa på en fest som lilla jag varit med och ordnat gör att jag ryser än idag.

Årets upplaga var helt okej. Det vore fel att sitta och klaga på sina efterträdare. Dock så tycker jag lite synd om de som trodde att olympiadfinalen skulle börja 14.00, då den började 13.00. Infon sade 14, så därav missförståndet. Kvällsfesten var bra, sett till att man kunde umgås med folk och att det inte var så förfärligt trångt överallt.

Sillizen idag var även den helt okej, bra musik bjöds det på, och sillizmat är alltid lika gott dagen efter.

Nu taggar vi för vappenfirandet, som är ett antal veckor bort. Sedan lär det ju bli nationaldag även nästa år. Då kör vi hårt igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s