Allmänbildning?

Hör det till allmänbildningen att veta vilket årtionde Josef Stalin dog? Håller ett sömnigt högeröga på den ganska intetsägande frågesporten Vem vet mest? och där dök den frågan upp. Personen som svarade drog till med 30-talet.

Det är inte sagt att andra världskriget hade varit vad det var om Stalin dött redan då. Han drog ner gardinen 1953 och hade hunnit ställa till med en hel del elände fram tills dess, för att uttrycka det milt.

1 tanke på “Allmänbildning?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s