Park

Sydkoreas gåva till fotbollen, Ji-Sung Park, gav Manchester United allt större hopp om titel nummer 19 idag. Park var överallt, han rev, slet, drog och krigade. Dessutom knoppade han in 2-1 på bästa kamikazevis.

United var numret större än Liverpool idag, men samtidigt var matchen precis som stormatcher tenderar att bli. Stundtals gick spelet i högt tempo, stundtals gick det riktigt långsamt. Misstagen var få, domarinsatsen var mycket bra.

Howard Webb visade varför han är Englands bäste domare och varför han ska döma VM i sommar. Kommunikationen med de assisterande domarna fungerade, Webb hade spelöga och lugnade ner situationer på rätt sätt. Befogade varningar blandades med samtal och spelet fick löpa tämligen bra.

Den enda missen kom kanske när Fernando Torres sparkade sönder straffpunkten lagom innan Wayne Rooney skulle slå straffen som ledde fram till 1-1.

Sist men inte minst, printade ut ett utkast av det som blivit skrivet på kandidaten så här långt. Jag behöver inte ändra så mycket i eget tycke. Gott så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s