Grattis Köklot!

Köklot- och Brändövikborna får även i fortsättningen rösta på hemorten, och behöver inte bege sig till Jungsund respektive Vallgrund för att lägga lappen i urnan. Det var väl det viktigaste från kvällen, nu vidtar tentläsning.

2 tankar på “Grattis Köklot!

    • Det tror jag. Hellre får man strö lite röster över SFP på lite mer avlägsna orter än att man inte gör det. Tycker att var och en har rätt att får rösta nära hemmet. Okej, vi har bokbussen och vi har kanske inte riktigt något optimalt läge om det kommer en person i gången, men det är ett socialt spel också. Tror att vi vinner på det i längden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s