Early morning

Egentligen är den väl inte så tidig, men sett till att jag gick till sängs sent i natt så känns detta ganska tidigt. Gäspningarna känns så där onödiga som de bara kan göra en söndagsmorgon. Vädret visar sig från sin bättre sida, och om någon timme ska jag ta mig till Kuni, ni vet den där byn som knappt finns.

Anna Bergendahl vann Melodifestivalen med en låt som var bra i Sverige men kanske kan drunkna i mängden i Norge. Det beror helt på startfältet. Salem Al Fakir hade varit en minst lika värdig vinnare enligt mig, dessutom var hans scenframträdande väldans bra också.

Nå, alla tio som uppträdde igår hade vunnit i Finland, inget snack om den saken. Så urusla är vi här.

Till sist. Hade ett missat samtal från Vasabladet igår. Tror att det handlade om detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s