Kan ölv!

Som ettrig liten knatte hade jag en benägenhet att uttrycka det som står här ovanför. För den som inte är så insatt i dialekternas mysterier kan jag säga att det betyder kan själv! Jag hade, för si sådär två decennium sedan, en förmåga att vara väldigt envis. Jag ville påpeka att jag kunde allt själv. Jag behövde ingen hjälp.

Idag kunde jag också själv. Efter vissa råd lyckades jag uppdatera min vapendragare 6220. Mjukvaran var på upphällningen och kameran slogs på jämnt och ständigt, utan att jag ville det. Efter viss möda laddade jag ner en uppdatering och nu går telefonen som klockan. Det är skönt att kunna själv ibland.

                                                     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s