Spännande besked

Ulla Achrén blir ny förvaltningsdirektör för Åbo Akademi. Det betyder att SFP nu definitivt får ge sig ut på jakt efter en ny partisekreterare. Personligen tror jag att partiet redan har ett par alternativ, då Achrén meddelat att hon vill röra på sig redan tidigare. Namn som Eva Biaudet har figurerat i diskussionerna, men det kan också bli en outsider.

Stefan Wallin får nu leta en partisekreterare som ska dra ett stort lass inför riksdagsvalet. Den outtalade regeln om att sekreteraren inte kandiderar själv kanske stryks om Biaudet utses, hon är ett så pass starkt namn i huvudstadsregionen. Intressant blir det, hur som helst. Det är en spännande vår som ligger framför oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s