B-vitamin på grön flaska

För er som undrar så är detta världens bästa öl. Tätt följd av denna. Ljus goer öl, som man skulle säga i Karis, tror jag i alla fall. Det är precis vad denna tröga måndag behöver. Varma smörgåsar, OS på tv och världens bästa fästmö bredvid i soffan gör kvällen fullbordad. Veckans första dag är rätt bra ibland.

2 tankar på “B-vitamin på grön flaska

  1. Jag tror unge herrn behöver göra en vidare explorering i ölvärlden för att få större perspektiv. Dedär ölena är inga höjdare precis …

    • Smaken är som baken, som bekant. Jag har ingalunda hunnit testa alla sorter i världen, men av de jag testat hittills så är Heineken finast, som vardagsöl i soffan. Sedan beror det på tillfället, men så där överlag så är denna bäst, för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s